Investering

Herken je dit?

Je relatie levert teveel stress op.

Je twijfelt of jullie nog wel bij elkaar passen.

Je hebt het idee dat je niet (meer) gewaardeerd wordt of gezien.

Het vertrouwen is geschaad.

Je voelt je minder verbonden met je partner.

Je wilt je partner beter begrijpen.

Je wilt beter leren communiceren.

Jullie seksualiteit en intimiteit stroomt niet meer voldoende.

Kom je in actie?

Klaar om jullie relatie te verbeteren?

en je (meer) verbonden te voelen met je partner?

Wil je meer harmonie?

Wil je naar the next lever van jullie relatie?

Willen jullie de liefde laten stromen en simpelweg happy zijn samen?

Het coachingtraject

Afhankelijk van jullie hulpvraag en doelen zijn er gemiddeld 6-8 gesprekken nodig om jullie relatie duurzaam te verbeteren. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur en zijn per keer af te nemen. Na het coach traject (maatwerk) hebben jullie voldoende voeding, inzichten en adviezen gekregen om samen jullie relatie te onderhouden.

Indien jullie vooral interesse hebben om jullie nog fijne relatie gelukkig te houden, dan bied ik een zogenaamd relatie APK-traject aan. Dit is een verkort traject waar we vooral gaan inzetten op het verder verdiepen van jullie relatie. Een paar gesprekken kunnen al voldoende zijn. De uitkomst: jullie relatie 2.0

De kennismaking

De 1e sessie is gekoppeld aan een kennismaking met jullie samen, waarin jullie een hulpvraag(en) inbrengen. Vervolgens kijken we of ik jullie kan bieden wat er nodig is en of we een klik voelen. Als dat het geval is, dan gaan we meteen aan de slag. Jullie krijgen direct adviezen en een oefening waar jullie thuis mee vooruit kunnen.

Alle volgende sessies gaan we dieper in op jullie (kern)hulpvraag en kijken we waar aan gewerkt mag worden om jullie doelen te bereiken. De thuisoefeningen zijn bedoeld als hulptools voor het herstellen of verstevigen van jullie verbinding en het vergroten van jullie onderling begrip.

In 2021 heeft 80% van mijn klanten hun relatiecoach-traject succesvol afgesloten

Tarieven 2022

Voor een sessie hanteer ik een tarief van 105,- per koppel. Soms is het nodig om een individuele sessie te plannen (d.w.z. 1 persoon), hiervoor hanteer ik een tarief van 95,- (dit tarief geldt wanneer jullie al samen in een traject zitten, in alle andere gevallen geldt het standaard tarief van 105,-).

De prijzen zijn vrij van 21% BTW. Deze coaching/therapie wordt niet meer door zorgverzekeraars vergoed. De kosten zijn dus voor eigen rekening. Sommige werkgevers zijn bereid om financieel bij te dragen (vooral als de thuissituatie invloed heeft op het werk), je kunt dit navragen bij je werkgever.

Sessies kunnen van dinsdag t/m donderdag in de avond (vanaf 18:00 uur), woensdagochtend of op zaterdagochtend plaatsvinden. Je kunt terecht in Eindhoven, Hurksestraat 19 (PlanB).

Afspraak maken: stuur me een bericht via onderstaand contactformulier of via: 06-23918504