Individuele coaching

Je bent op dit moment in een relatie en je krijg steeds vaker de behoefte om op een gezonder volwassen level te komen. Persoonlijke ontwikkeling met behulp individuele coaching is daarbij the key to success!

Herken je dit:

Je merkt dat je toch nog best wat gewoonten en patronen hebt die je zou willen leren veranderen of doorbreken. Je partner, waar jij veel van houdt, ondervindt soms last van jouw manier van reageren en zelf merk je ook dat je het liever ánders zou willen leren doen. Niet dat je niet oké bent, maar die gewoonten van jou wil je wel eens onder de loep nemen en begrijpen waar ze ontstaan zijn en wat hun functie is.

Persoonlijke ontwikkeling

Je hebt niet zo’n zin om je psychisch te laten analyseren. En dat hoeft bij deze vorm van individuele coaching ook helemaal niet. Maar op een wat dieper level kijken dan het oppervlakte; dáár sta je wel voor open. Je bent namelijk best nieuwsgierig waarom ‘jouw klokje tikt, zoals het tikt’. Dat is namelijk geen toevalligheid…

Waar komt die drang voor zelfverdediging in je relatie bijvoorbeeld vandaan?

Waarom wil je altijd gelijk hebben en vind je het lastig om ‘sorry’ te zeggen tegen je partner.

Hoe komt het dat je regelmatig Ja zegt, terwijl je eigenlijk Nee voelt?

Waaróm ben je eigenlijk zo conflictmijdend?

Reageer je vaak veel te snel en daardoor te fel of te emotioneel?

Ben je eigenlijk best vaak kritisch op je partner en denk je dat ‘het gras elders groener’ is?

En waarom begrijp je jouw partner niet wat beter en visa versa?

Wat doe je toch verkeerd vraag je je af?

En kan ik eigenlijk nog wel iets aan mijn karakter veranderen*?

*Sandra Koedood van Hart in Bedrijf doet hier in haar blog onderzoek naar en geeft antwoorden: https://hartinbedrijf.nl/kan-ik-iets-aan-mijn-karakter-veranderen/

Sparren met een relatiecoach

Wil jij onderzoeken wat jouw drijfveren zijn en hoe en waar je je relatie (onbewust) soms saboteert? Wil jij bewust onderzoeken hoe jij de best mogelijke man of vrouw voor jouw partner kunt worden? Zodat jullie samen gedegen kunnen bouwen een ‘Een Stevig Staand Relatiehuis’. En wil je tips, tools en praktische adviezen ontvangen die gebaseerd zijn op internationaal wetenschappelijk onderzoek?

Wil jij met een professionele relatiecoach sparren over jouw overtuigingen, jouw patronen, jouw ‘maniertjes’ en je communicatieve vaardigheden? Wil jij ontwikkelen wat nog ontwikkeld mag worden en leren aanvaarden wat niet ‘opgelost’ kan worden? En dat vanuit een positieve grondhouding tussen coach en coachee?

Werken aan je relatie

Ook zonder je partner bij de sessies aanwezig, kan je effectief werken aan je relatie. Want je eigen triggers, pijnplekken, blindspots en valkuilen onderzoeken en je brein leren herprogrammeren op vastgezette overtuigingen die je niet meer dienen, brengt je op een next level van jezelf. En die beste versie van jezelf gaat een krachtige rol spelen in het bouwen van jullie relatiehuis. Stevig. Stabiel en storm bestendig.

De beste investering voor je relatie

Spreekt bovenstaande je aan en herken je je in een of meerdere onderwerpen? Investeer dan in jezelf en je relatie door actie te ondernemen en een gesprek in te plannen. Soms brengt één gesprek je al op een interessant spoor en soms is het fijn om in meerdere gesprekken op onderzoek uit te gaan. Dat is allemaal mogelijk want de gesprekken zijn gewoon per keer in te plannen. Per gesprek van 60 min. hanteer ik een tarief van 105,- ex. btw. Per gesprek van 90 minuten hanteer ik een tarief van 115,- ex.

Afspraak maken

Via onderstaand contactformulier kan je me een bericht sturen. Je kunt me ook bellen als je nog vragen hebt: 06-23918504. Sessies kunnen worden ingepland op dinsdagochtend 09:30 uur en 11:30 uur, woensdagen vanaf 9 uur tot 16 uur (start sessie). Donderdagen vanaf 13 uur tot 16 uur (start sessie). Maandagochtend om 09:30 in overleg.

Meer lezen over wat is relatiecoaching? https://paradijsvogels-relatiecoaching.nl

Waardevolle relatietips

Via mijn sociale media kanalen post ik regelmatig interessante feeds over relaties, liefde, tips en wetenschappelijk onderzochte feiten. Volgen doe je eenvoudig door onderstaande knoppen te activeren.