Relatiecoaching

Verlangen naar een gelukkige relatie

Hartekreet voor een liefdevolle relatie: “Ten diepste wil ik mijn hand uitreiken en zeggen stop! We mogen ophouden met elkaar niet te willen begrijpen en elkaar van alles te verwijten. Laten we naar elkaar luisteren. Echt luisteren en leren van elkaar. Onze relatie vanuit een ander perspectief bekijken en verdiepen. Met jou wil ik oud worden. Ik wil niet uit elkaar. Maar juist bouwen. Ik wil met jou. Met jou wil ik echt leren partneren. In connectie zijn en blijven. Ook als het even lastig is. Ik wil leren die handreiking te durven, kunnen en mogen maken. Ik wil leren onze en mijn eigen patronen te herkennen en om te buigen naar iets positiefs. Iets waardoor de stroom weer op gang komt en mijn hart open kan blijven naar jou. Niet sluiten. Een blijvend gesloten hart betekent het einde van onze relatie”.

Uit het hoofd en naar het hart

Ik ben Renée van der Plas, gediplomeerd relatiecoach, en ik geloof dat een gelukkige relatie, in welke vorm dan ook, een bron van levensgeluk is. Ik geloof dat gezonde relaties mensen helpt groeien en dat het gevoel van verbondenheid met een ander bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Een vervullende relatie geeft je een gevoel van geluk, rust, tevredenheid, energie en vitaliteit.

De drijvende kracht

In mijn praktijk in Eindhoven begeleid ik koppels die op allerlei vlakken vastlopen en het idee hebben dat het slecht gaat met hun liefdesrelatie. Ze voelen zich niet gelukkig in de relatie. Althans, niet meer zo gelukkig als vroeger. Ze voelen zich minder verbonden met elkaar of het lukt ze niet goed om in de hectiek van het leven, hun relatie tot prioriteit te blijven houden. Zij groeien steeds een beetje verder uit elkaar.

Wanneer er sprake is van een langere periode van stress of een grote verandering in jullie leven, dan kan dat behoorlijk impact hebben op jullie samen-zijn. Een stabiele relatie kan best tegen een stootje maar zelfs de beste liefdesrelaties kunnen in de gevaren zone komen als de druk van buiten- of binnenuit structureel te groot is. Koppels die echt heel hard hun best doen om het thuis gezellig en fijn te houden, maar waarbij dat niet goed lukt omdat ze (onbewust) in dezelfde valkuilen en patronen stappen.

Veel van deze dappere stellen kloppen gelukkig steeds vaker bij een relatie expert aan en zien relatiecoaching dan soms als een laatste poging om de relatie te redden. En alhoewel er een verschil is tussen een liefdesrelatie die op de klippen dreigt te lopen en een liefdesrelatie waar de vitaliteit uit is, zie ik relatiecoaching niet als eindpoging maar juist als het begin om van jullie relatie (weer) de drijvende kracht te maken!

‘The best way to take care of the future is to take care of the present’ – Thich Nhat Hanh

Ik leer jullie om met andere ogen naar jullie relatie te kijken en met nieuw positief gedrag jullie relatie als het ware opnieuw in te richten en op te bouwen Op een manier die past bij jullie huidige situatie en bij de mensen die jullie op dit moment zijn. Een mens staat qua ontwikkeling niet stil en dat geldt ook voor liefdesrelaties.

Investering relatiecoaching voor koppels

Op de pagina Aanbod kan je de kosten vinden die ik hanteer https://paradijsvogels-relatiecoaching.nl/wat-kost-een-coach/

Relatie-APK

Relatiecoaching is niet alleen geschikt voor stellen die zich in bovenstaande herkennen. Het is ook zeer waardevol voor stellen die al een goede balans tussen denken, voelen en handelen hebben gevonden. Maar die niet in de valkuilen willen stappen zoals ‘vanzelfsprekendheid’ en het laten indutten van hun relatie. Voor deze stellen heb ik een relatie-APK programma waarbij we tijdens live sessies gaan werken aan nog meer verdieping en fijne oefeningen om de verbinding tussen jullie dynamisch en goed te houden. Wil je eerst thuis aan de slag? Lees dan over het 10-dagen (thuis) programma https://paradijsvogels-relatiecoaching.nl/oefeningen-voor-thuis/

Wil je meer lezen over wat een relatiecoach doet? Lees dan mijn blog ‘Wat is relatietherapie bij een coach: https://paradijsvogels-relatiecoaching.nl/wat-is-relatietherapie/

Mijn missie

Het is mijn missie om koppels te helpen hun liefdesrelatie te verbeteren en te verstevigen. Het is mijn wens om de liefde (opnieuw) te laten stromen.

Ik geloof heilig in de Liefde en ten diepste wens ik elk mens een liefdevolle en gelukkige relatie toe. Ik geloof óók heilig in vrijheid van keuze en in mijn praktijk is iedereen welkom. Welk soort relatie je ook hebt (of wilt hebben), wat je achtergrond is, je seksuele voorkeur, hoe jij je identificeert, hoe jij je ontwikkeld hebt, je leeftijd. Alles is oké en je bent meer dan welkom.

Traditionele relaties | Onbegrensde relaties | LGBTQ+ relaties | Traditionele gezinnen | Samengestelde gezinnen | Meer ouder gezinnen

DSC 0016 920x1024 - Relatiecoaching
Renée

Gecertificeerd en Geaccrediteerd

Aangesloten bij het officieel landelijk netwerk van geregistreerde relatietherapeuten

Afspraak maken

Doe je door onderstaand contactformulier in te vullen en te versturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt me ook telefonisch bereiken via: 06-23 91 8504.

Via mijn sociale media kanalen post ik regelmatig interessante feeds over relaties, tips en wetenschappelijk onderzochte feiten. Volgen doen je eenvoudig door onderstaande knoppen te activeren.