Aanbod

Wat kost een coach?

Herken je dit?

Je relatie levert teveel stress op.

Je twijfelt of jullie nog wel bij elkaar passen.

Je hebt het idee dat je niet (meer) gewaardeerd wordt of gezien.

Het vertrouwen is geschaad.

Je voelt je minder verbonden met je partner.

Je wilt je partner beter begrijpen.

Je wilt beter leren communiceren.

Jullie seksualiteit en intimiteit stroomt niet meer voldoende.

Kom je in actie?

Klaar om jullie relatie te verbeteren?

en je (meer) verbonden te voelen met je partner?

Wil je meer harmonie?

Wil je naar the next lever van jullie relatie?

Willen jullie de liefde laten stromen en simpelweg happy zijn samen?

Het coachingtraject voor koppels

Afhankelijk van jullie hulpvraag en doelen zijn er een x-aantal gesprekken nodig om jullie relatie duurzaam te verbeteren. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur en wanneer jullie samen kiezen om met Paradijsvogels Relatiecoaching een traject te starten, dan plannen we na de eerste sessie meteen de volgende 5 sessies in zodat jullie gegarandeerd van een plek zijn (je bent niet verplicht alle 5 de sessies af te nemen, wel hanteer ik een 24-uurs regeling). Na jullie coachingtraject (maatwerk) hebben jullie voldoende voeding, inzichten en adviezen gekregen om samen jullie relatie te onderhouden. De uitkomst: jullie relatie 2.0

Indien jullie vooral interesse hebben om jullie nog fijne relatie gelukkig te houden, dan bied ik een zogenaamd relatie APK-traject aan. Dit is een verkort traject van 115,- ex. btw per afspraak (90 min) waar we vooral gaan inzetten op het verder verdiepen van jullie relatie. Een paar gesprekken kunnen al voldoende zijn. De uitkomst: relatie meesters.

De kennismaking

De kennismaking is gekoppeld aan een 1e sessie. We maken kennis met elkaar en gaan dieper in op het intake-formulier dat jullie me van te voren teruggestuurd hebben. Deze heb ik ondertussen bestudeerd en kan ik vanuit mijn ervaring al redelijk goed inschatten of jullie hulpvragen ook aansluiten op mijn expertise. Wanneer we er samen over uit zijn dat ik kan bieden wat jullie nodig hebben, dan gaan we in de eerste afspraak meteen aan de slag en is de eerste sessie een feit. Na de afspraak krijgen jullie een oefening mee waar jullie thuis mee vooruit kunnen tot aan de volgende sessie. Op die manier komt de stroom op gang.

Alle volgende sessies gaan we dieper in op jullie (kern)hulpvraag en kijken we waar aan gewerkt mag worden om jullie doelen te bereiken. De thuisoefeningen zijn bedoeld als hulptools voor het herstellen of verstevigen van jullie verbinding en het vergroten van jullie onderling begrip.

Een korte telefonische kennismaking is ook mogelijk. Ik licht dan in een paar minuten mijn werkwijze toe en geven jullie aan wat er speelt. Dit gesprekje is gratis.

Net als in 2021, 2022 heeft ook in 2023 ruim 80% van mijn klanten hun relatiecoach-traject succesvol afgesloten

1000+ sessie ervaring / klantervaring Google 5 sterren

Kosten relatiecoaching

Vanaf 1 juli 2023 geldt: voor een sessie (90 min) hanteer ik een tarief van 115,- ex. btw per koppel. Soms is het fijn om binnen een relatie coachtraject, een individuele sessie te plannen (d.w.z. 1 persoon). Hier hanteer ik een tarief voor van 105,- ex. btw per sessie (60 min).

Deze coaching/therapie wordt niet meer door zorgverzekeraars vergoed en de kosten zijn dus voor eigen rekening. Sommige werkgevers zijn bereid om financieel bij te dragen aan de kosten van een coach (vooral als de thuissituatie invloed heeft op het werk), je kunt dit navragen bij je werkgever.

Sessies kunnen plaatsvinden op: dinsdagochtend 09:30 uur en 11:30, woensdagen tussen 9:15-18 (start) uur, donderdagen tussen 13-18 (start) uur. In overleg sporadisch op zaterdagochtend om 9:30 uur. Je kunt terecht in Eindhoven, Hurksestraat 19 (PlanB).

Ja! Wij willen ook investeren in de Liefde. Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    Algemene voorwaarden van toepassing | Copyright Paradijsvogels Relatiecoaching